LEDIGA TJÄNSTER

Tillväxtresan fortsätter…

NU söker vi personal till följande tjänster:

Molnexpert

NU söker vi Dig som vill bli vår nästa molnexpert.

En av våra konsulter är snart klar med sin utbildning och går vidare till nya utmaningar i bolaget. Nu söker vi dig som vill ta hans plats. Vi tror att du är intresserad av teknik och vill arbeta som  IT-tekniker/IT-konsult. Vill du dessutom utvecklas inom molnet och på sikt bli specialist inom Azure och eller Amazon då ska du kontakta oss.

I din roll kommer du huvudsakligen att arbeta med installation, felsökning och underhåll i kundernas miljöer. Tekniken är i huvudsak baserad på Microsoft plattform. Vi söker dig som har lite erfarenhet av att arbeta som it-tekniker/konsult och som har kunskap inom Windows Server, nätverk, brandväggar, Office 365, SQL, Windows 7 och senare.  Erfarenhet av MAC OS är meriterande.

Formell utbildning är alltid bra men din inställning och attityd tycker vi är viktigare. Du är en kundorienterad problemlösare som drivs av ett högt engagemang

Tjänsten kräver att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och god förståelse för engelska i tal och skrift.

Körkort och tillgång till bil erfordras.

Ditt nya kontor finns på Ideon, Scheelevägen 15

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vill du veta mer om tjänsten eller skicka in en ansökan tveka inte att kontakta Joakim Karlsson på 070-755 23 23 eller joakim@exaktit.se

Moln-konsult

Nu söker vi dig som älskar Azure och vill hänga med på vår fartfyllda resa. 

På ExaktIT är alla delaktiga i utvecklingen av företaget och självklart sin egen individuella utveckling. Vi tror på att dela kunskap mellan varandra och gillar att umgås och göra saker tillsammans. Så gillar du att vara med och påverka och bli utmanad!  Då vill vi gärna träffa dig.

I rollen som Cloud-konsult blir du en av våra Moln experter. Vi kan utlova spännande uppdrag där du blir en viktig del i vårt lagbygge. Du kommer att vara inblandad i att ta fram lösningar och strategi tillsammans med kunder och sedan implementera dem.

Du har några års erfarenhet av Azure och DevOps. Du har även arbetat med Linux och eller Windows server plattform.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en allmänt god förståelse och erfarenhet av Cloud Services. Moln integrering och Moln transformering. Du har stor teknisk erfarenhet på åtminstone en av molnplattformarna Azure eller AWS.

Formell utbildning är alltid bra men din inställning och attityd tycker vi är viktigare.
Du är en kundorienterad problemlösare som drivs av ett högt engagemang.
Ditt nya kontor finns på Ideon, Scheelevägen 15
Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Tillträde, omgående.

Varför inte komma förbi så tar en kaffe eller lunch och ser om vi gillar varandra.

Vill du veta mer om tjänsten eller skicka in en ansökan tveka inte att kontakta

Joakim Karlsson 070-755 23 23 joakim@exaktit.se

 

 

VI ÄLSKAR IT SÅ NI KAN ÄLSKA ANNAT

Vi tror att våra kunder, de mindre företagen vill ha en IT leverantör som förstår det mindre företagets vardag och inte vill ha en IT leverantör som använder en massa buzzwords och konstiga uttryck.

ExaktIT
Scheelevägen 15
223 63 Lund

ExaktIT
Scheelevägen 15
223 63 Lund